creative hvad ?

Formål, baggrund, historie, kontaktinfo og alt det andet om mig og min biks

Om CreativeZone

Formålet med CreativeZone er kort fortalt at udvikle brugervenlige og unikke hjemmesider, samt tilbyde hjælp med den løbende opdatering og vedligeholdelse. Fokus er lagt på mindre virksomheder og private personer, som ikke har behov for de helt store forkromede webløsninger fra dyre konsulenthuse.

CreativeZone består af Martin Burmeister og... ja, det er blot mig... ;-) Jeg skal ikke ligge skjul på at CreativeZone ikke er min fuldtidsbeskæftigelse, men mere en fritids geschæft hvor min personlige interesse og viden indenfor webkommunikation får frit løb. Arbejdet i CreativeZone giver mig mulighed for at udvikle kompetencer indenfor andre områder end mit faste arbejde normalt indebærer.

Mit udgangspunkt og mantra er 'keep it simple' - både med hensyn til 'look and feel', systemkode og den efterfølgende vedligeholdelse. Det holder arbejdsopgave og derved timeforbrug på et rimeligt niveau, som resulterer i en overkommelig pris og 'good value for money'.

Skal vi mødes og tage en uforpligtende snak om din nye hjemmeside?

Om mig

Jeg er egentlig regnskabsuddannet og har i en årrække beskæftiget mig med praktiske regnskabsopgaver samt IT. I 2006 fik jeg mulighed for at tiltræde en stilling som Kommunikations & IT koordinator i en større koncern. Jeg fungerer som webmaster for koncernes hjemmeside og er desuden webmaster og administrator på koncernens intranet. I projektfasen var jeg en af hovedkræfterne bag intranettet og har påtaget mig rollen som administrator og superbruger.

Jeg vil betragte mig selv som en stærk all-rounder med sans for detaljer og med medfødt perfektionisme. Jeg laver hjemmesider fordi jeg ikke kan lade være, og hvad jeg ikke på forhånd kan eller ved, skal jeg nok få lært!