nyt website ?

creativezone hjælper dig med at få dit budskab ud! Enkle, brugervenlige og indbydende hjemmesider - keep it simple, keep it clean

Favorit ikon

favorit-ikoner.pngSmå grafiske elementer kan sagtens have stor effekt. Det er favoritikoner et lysende eksempel på, og de benyttes flittigt på internettet til at give det hurtige overblik i mængden af favoritter, og som den lille ekstra lækre feature i browseren.

Du kan få dit helt eget favoritikon og gøre dig og din virksomhed let genkendelig. Et favoritikon giver din hjemmeside et særpræg og et ekstra touch af professionalisme.

Ofte vil et favoritikon tage udgangspunkt i et logo. Men det er begrænset, hvad der kan vises på små 16 gange 16 pixels. Derfor kan man i stedet tage udgangspunkt i andre grafiske elementer, som er integreret på hjemmesiden, eller man kan lave et nyt fra bunden.

Hvad koster det ?

Udarbejdelse af et favoritikon er inkluderet, når du køber en ny hjemmeside hos CreativeZone. Har du en eksisterende hjemmeside, som mangler et favoritikon, så lad CreativeZone udarbejde det for dig

fra 600 DKK eksklusiv moms.

Med i prisen er standardvejledning i, hvordan du teknisk får integreret favoritikonet på dit website. Alternativt kan CreativeZone integrere ikonet for dig mod merpris.