nyt website ?

creativezone hjælper dig med at få dit budskab ud! Enkle, brugervenlige og indbydende hjemmesider - keep it simple, keep it clean

Concrete5

concrete5.jpgDer findes et utal af CMS systemer på markedet - lige fra de meget dyre til de helt gratis. Jeg har testet en del af de gratis Open Source alternativer, både i rollen som udvikler og redaktør. Jeg havde egentlig lagt mig 100% fast på Joomla! - men så opdagede jeg Concrete5...

Concrete5 er i mine øjne det mest intuitive CMS der findes. Det er fleksibelt, og har et hav af gode funktioner indbygget - men det bedste er at det er super let at tilføje og redigere indhold. Du logger blot på systemet, browser til den side du vil redigere, og så redigerer du bare! Ikke noget med at skulle ind i en særskilt menu i backend for at vedligeholde - du gør det hele fra selve siden!!

Concrete5 var tidligere et kommercielt CMS, men blev i 2008 frigivet som gratis Open Source. Concrete5 er i stor vækst takket være den ultra moderne tilgang til redaktørens behov for no-nonsense redigering uden besvær. Et community er under opbygning, og der er efterhåden en hel del ekstra komponenter at vælge imellem - nogle gratis andre kan erhverves få mindre beløb.

Jeg er imponeret over Concrete5's brugervenlighed og moderne interface, og jeg er sikker på at du også vil blive det. Concrete5 er et gennemtænkt og anderledes CMS, og er nu mit foretrukne valg ved mindre og mellemstore websites.

Concrete5 taler naturligvis dansk

Jeg har samlet nogle links til oplysninger om Concrete5, og hvis du skulle have lyst til at se systemet i funktion kan du oprette et login til denne testserver.

Links

Concrete5 officiel hjemmeside
Concrete5 videoer