nyt website ?

creativezone hjælper dig med at få dit budskab ud! Enkle, brugervenlige og indbydende hjemmesider - keep it simple, keep it clean

Joomla!

joomla.jpgDer findes et utal af CMS systemer på markedet - lige fra de meget dyre til de helt gratis. Jeg har testet en del af de gratis Open Source alternativer, både i rollen som udvikler og redaktør. Mit valg faldt til sidst på Joomla!, som er et at de større systemer af slagsen.

Joomla! er et af de mest fleksible og veldokumenterede af alle kompetanterne, og selvom Joomla! er Open Source og gratis fejler kvaliteten bestemt ikke noget.

Joomla! har desuden en særdeles aktiv udviklergruppe og et stort community, så systemet bliver jævnligt opdateret og der er rig hjælp at hente hvis noget driller.

Der findes desuden en lang række moduler og plugins til Joomla!, som kan installeres og derved tilføje øget funktionalitet. De fleste moduler er gratis, men enkelte større moduler kan tilkøbes for symbolske beløb. Det vil sige at man med meget små midler kan få færdige udvidelser uden at det koster en masse udviklingstimer.

I sidste ende holder det derved dit website indenfor lave økonomiske rammer, og hvorfor bruge en bondegård når man kan for næsten ingen midler kan opbygge en professionel løsning?

Med en Joomla! løsning fra CreativeZone får du et fremtidssikret system med mange udvidelsesmuligheder - og selvfølgelig på dansk.

Jeg har samlet nogle links til oplysninger om Joomla! og hvis du skulle have lyst til at se systemet i funktion kan du forsøge dig med denne testserver.

Links

Joomla! officiel hjemmeside
Joomla! wiki
Moduler og plugins
Bedste bog om Joomla! (kan købes i danske netshops)