nyt website ?

creativezone hjælper dig med at få dit budskab ud! Enkle, brugervenlige og indbydende hjemmesider - keep it simple, keep it clean

Logodesign

Et logo er din virksomheds identitet, og det skal være simpelt og meget gerne illustrere navn eller fagområde så grafisk som muligt. Det skal skille sig ud fra mængden, men samtidig være enkelt. Et logo skal kunne fungere både på et website, på visitkort og på andre tryksager. Det skal være optimeret således, at det både kan benyttes i en meget lille udgave og i plakatstørrelse.

Skrifttyper siger ofte lige så meget som tekst og grafik, og er derfor en betydningsfuld bestanddel af dit logo. Det er vigtigt at udvælge lige netop den skrifttype, som udtrykker dig og din virksomhed bedst.

Står du og mangler et logo, så lad os mødes i det kreative hjørne og lad os brainstorme sammen.

Dit nye logo vil blive udarbejdet i vectorformat, som kan skaleres uden tab af opløsning. Ud over originaldokumentet vil CreativeZone udarbejde versioner af dit logo i forskellige versioner, formater og størrelser til f.eks. tryk og web. Skulle det på et senere tidspunkt vise sig at du har brug for flere versioner og formater, vil CreativeZone være behjælpelig.

Hvad koster det ?

Prisen på logodesign afhænger af kompleksiteten af de grafiske elementer, antal versioner og formater. Med CreativeZone får du:

  • Startmøde med opsummering af ønsker
  • Udarbejdelse af logoforslag samt alternativer
  • Udarbejdelse af endeligt logo
  • Udarbejdelse af ønskede versioner og formater

Fra 2.000 DKK eksklusiv moms

Ud over en række standardskrifttyper råder CreativeZone over en udvidet beholdning af skrifttyper, som der vil blive taget udgangspunkt i ved udarbejdelsen af dit logo. Hvis du ønsker et specifikt udtrykt, som ikke er inkluderet i beholdningen, skal licens til skrifttypen købes særskilt hos leverandør. CreativeZone gør opmærksom på, at prisen på skrifttyper kan variere en del og er ikke inkluderet i ovennævnte pris.