nyt website ?

creativezone hjælper dig med at få dit budskab ud! Enkle, brugervenlige og indbydende hjemmesider - keep it simple, keep it clean

Opdatering og support

Bag enhver hjemmeside gemmer sig en hel del teknik - nærmest et maskinværk, der ligesom andre komplicerede fysiske maskiner kræver tilsyn og vedligeholdelse for at køre så optimalt og længe som muligt.

Den daglige vedligeholdelse kræver ikke den store tekniske indsigt, men den mere dybdegående vedligholdelse kan godt gøre det.

CreativeZone tilbyder forskellige løsninger til vedligeholdelse af dit website.

Opdatering af indhold

Alle websites lavet af CreativeZone er bygget i et Content Management System. Det giver dig som ejer mulighed for at tilføje og vedligeholde indhold direkte fra din webbrowser. Det er forholdsvis enkelt, men kræver selvfølgelig lidt indsigt i løsningen, og nogle grundprincipper skal være på plads.

Har du hverken tid eller lyst til at varetage den tekniske del af vedligholdelsen, kan CreativeZone klare opgaven for dig. Vi finder sammen et niveau for, hvor ofte dit website skal opdateres, og jeg anbefaler hvilken afregningsmetode, der vil være mest optimal for dig.

Læs mere...

Concrete5 og Joomla! support

Vil systemet ikke helt, som du vil, og varetager du selv opgaven som webmaster og vedligeholder indhold på dit website, så fortvivl ikke... der er altid hjælp at hente hos CreativeZone.

Læs mere...

Teknisk vedligeholdelse

Tiden står som bekendt aldrig stille - og det gør udviklingen inden for websites heller ikke. Derfor kommer der med jævne mellemrum opdateringer til Concrete 5 og Joomla!

CreativeZone anbefaler at holde dit CMS og alle installerede komponenter så opdaterede som muligt, da det optimerer sikkerheden på dit website og retter fejl og mangler.

CreativeZone tilbyder at holde dit website ajour til seneste CMS version og med jævne mellemrum gennemgå de installerede komponenter for opdateringer.

Læs mere...

Backup

Med dit nye website følger en backupløsning, som jeg vil anbefale dig at bruge med faste mellemrum. Uanset hvor sikker Concrete5 og Joomla! er, og hvor meget dit webhotel-firma gør ud af sikkerheden, er der altid en risiko for, at hackere tvinger sig adgang til dit website og foresager skade.

Med en nyere backup af dit website kan dit beskadigede website være køreklart igen forholdsvis hurtigt.

Har du ikke mod på at tage backup, eller er du én af de mange, som må tilstå at glemme det, kan du lade CreativeZone varetage opgaven.

Dagligt, ugenligt, månedligt - det er helt op til dig.

Undervisning

Ved overdragelsen af dit nye website vil du få en generel introduktion til Concrete5 eller Joomla! Denne introduktion gør dig i stand til at varetage simpel daglig vedligholdelse af faciliteter og indhold.

Ønsker du endnu mere viden om systemet eller trænger du til lidt opfriskning, så lad CreativeZone stå for opdateringen af din viden. Undervisningen tilrettelægges ud fra dine behov og afregnes på time eller dags basis.

Hvad koster det ?

Det kommer helt an på, hvilket behov du har, og hvor ofte du benytter ydelserne fra CreativeZone. Lad os sammen finde det korrekte niveau og den mest optimale løsning for dig.

CreativeZone tilbyder afregning efter 3 principper

  • Timepris
  • Klippekort
  • Fast abonnement
Læs mere...